Rólunk

„Néha az örömöd a mosolyod forrása, de van, hogy a mosolyod az örömöd forrása.“

Nhat Hanh Thich

A mosoly bizonyíthatóan jó hatással van lelki egyensúlyunkra. Egy tökéletes és egészséges mosoly magabiztosságot ad, segíti a kapcsolatteremtést és “tulajdonosának” az élet minden területén előnyöket biztosít. A tökéletes mosoly szerintünk nem más, mint kulcs a sikeres és boldog élethez.

A gondos és éveken át tartó szakmai előkészítés eredményeképpen 2011-ben, Budapesten megnyitott iSmile Dental Clinic csapata hisz abban, hogy létezik kompromisszumok nélküli minőség – elérhető árakon. Hiszünk abban, hogy megnyugtató környezetben gyorsabb a gyógyulás. Emellett úgy gondoljuk, hogy környezetünk is megérdemli, hogy odafigyeléssel gyakoroljuk hivatásunkat.

A jó nem elég. A cél a tökéletes minőség

Klinikánk megszületésekor az elérhető legkorszerűbb technológiák alkalmazásán túl célunk egy megnyugtató, otthonos környezet kialakítása volt. Péterffy Miklós építész-tervezővel szorosan együttműködve – a kortárs belsőépítészeti trendekre is figyelemmel – egy olyan (élet)teret hoztunk létre, melyben mindenki otthon érezheti magát, ha ellátogat hozzánk.

Törődés Önnel és a környezetünkkel

A törődés nem a fogorvosi székben kezdődik és nem a kezeléssel ér véget. Klinikánk működésének minden részletét, minden munkafolyamatát gondosan megterveztük, hogy Ön a lehető legtökéletesebb kezelésben részesüljön. Ugyanakkor hiszünk abban, hogy környezetünk is megérdemli ugyanazt az odafigyelést, amit pácienseinknek is nyújtunk.

Hitvallásunk részeként már a klinika tervezési folyamata során a környezetet legkevésbé terhelő, természetes anyagokat választottuk ki és az elérhető legkorszerűbb energiatakarékos technológiákkal szereltük fel a helyiségeket.

Környezettudatos működés minden területen

Digitális röntgen berendezésünk használata kilencven százalékkal kisebb megterhelést jelent az emberi szervezet számára, mint a hagyományos készülékek. Emellett a képek digitális úton történő feldolgozása lehetőséget teremt az analóg filmelőhíváshoz használt összes mérgező vegyszer száműzésére.

Egy klinikán elengedhetetlen  a tökéletes higiénia és tisztaság, azonban környezetünk szempontjából nem mindegy, hogyan érjük el mindezt. A hagyományos, környezetkárosító szerek használata helyett magas hőmérsékletű gőzzel fertőtlenítjük eszközeinket, melyek a folyamat végén hőkezelt, újrafelhasznált csomagolásba kerülnek.

A tökéletes higiénia megköveteli, hogy a kezelőkben egyszer használatos kéztörlőket alkalmazzunk, azonban, ahol csak lehetséges, újrafelhasználható orvosi textíliákat használunk, így évente több száz zsák felesleges hulladéktól kíméljük meg környezetünket. A mosó- és tisztítószerek közül is kizárólag a természetes anyagokból készült, a környezetet legkevésbé terhelő készítményeket használjuk.

Technológia az Ön egészségéért

Klinikánkon a fogászatban jelenleg elérhető legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk, legyen szó akár környezettudatosságról, akár a fogászati pótlások azonnali előállításáról, vagy a szervezetünket kevésbé megterhelő röngten vizsgálatról. Így természetesen száműztük kezeléseink közül – az évtizedeken át általánosan használt, de később az egészségre károsnak bizonyult – amalgámtöméseket is.

Sokoldalú kezelések az esztétikai és helyreállító fogászat szakértőitől

Az iSmile a legkorszerűbb fogmegtartó, helyreállító és esztétikai kezelések mellett a fogászati beavatkozások teljes körét végzi, az adott területeken kiváló eredményeket elért, tapasztalt szakorvosok közreműködésével. Így csapatunkban természetesen a speciális területek szakértői is helyet kaptak, klinikánk a gyermekfogászat, a szájsebészeti beavatkozások vagy a fogszabályozás területén is tökéletes segítséget nyújt, legyen szó konzultációról, kezelésekről vagy akár fog- és szájápolási tanácsokról.

A fogak egészségének lehető legtovább történő megőrzése mellett orvosaink az implantológia (fogbeültetés) területén szerzett sokéves tapasztalatukkal és az esztétikai fogászat új lehetőségeivel is segítenek az Ön ragyogó és egészséges mosolyának szolgálatába állni.

Gyermekfogászat: “a fogorvos a barátod”

A fogak egészségének hosszú időn át tartó megőrzésére való felkészülés a gyerekkorban kezdődik, a helyes fogápolás elsajátítása és a rendszeres szűrés évekkel később meghálálja magát. Küldetésünkbe az is beletartozik, hogy kollégáink a gyermekintézményekbe ellátogatva fogápolási oktatást tartsanak vagy ingyenes szűrést végezzenek.

Nem mindegy azonban, hogy gyermekeink kalandként és bátorság-próbaként élik-e meg a látogatást a “doktor néninél”, vagy az esetleg szükséges fogászati beavatkozás túlzott pszichikai megterhelést jelent a gyermeknek és a szülőnek egyaránt. Éppen ezért a területen különlegesen tapasztalt és barátságos kolléganőink segítenek az Ön gyermekének is az egész életre szóló pozitív élmények kialakításában.

Garancia a tartós mosolyért

Kezeléseinkre a kezelés fajtájától függően 3 és 36 hónap közötti garanciát vállalunk. Minden kezelésről garancialevelet állítunk ki, amely tartalmazza a garancia igénybevételének esetleges feltételeit (hosszabb időtartamok esetén pl. évenkénti kontroll). A konkrét kezelésre vonatkozóan pácienseink részére a vállalt garanciaidő hosszáról és feltételeiről előzetes tájékoztatást nyújtunk.